Bh. proizvođači na prestižnom sajmu vina i alkoholnih pića u Njemačkoj

U Düsseldorfu je u nedjelju, 19. ožujka svečano otvoren najprestižniji sajam vina i alkoholnih pića na svijetu ProWein 2023, na kojem izlažu i bh. proizvođači.

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine već šesti put organizira zajednički nastup bh. kompanija na ovom sajmu.

Ove godine u Düsseldorfu na zajedničkom štandu nastupa deset bh. kompanija i to: Agrodestil d.o.o., Vinarija Čitluk d.d., Vinarija Domanica d.o.o., Hepok d.o.o. Mostar, Vinarija Majić, Podrumi Andrija d.o.o., Vinarija obitelji Škegro, Vinarija Fazan d.o.o., Podrumi Vukoje 1982. i Podrum manastira Tvrdoš.

ProWein je jedna od najvećih i najznačajnijih specijaliziranih izložbi vina i alkoholnih pića u Europi, na kojoj se susreću distributeri i predstavnici vodećih maloprodajnih lanaca. Sajam posjeti više od 62 tisuće posjetitelja iz 140 zemalja, od čega su 94 posto stručni posjetitelji, koji imaju priliku da se upoznaju s proizvodnim programom više od 7.000 izlagača iz 65 zemalja.

I ove godine se očekuju velika posjećenost i uspješni rezultati za naše izlagače koji su već prepoznati po odličnom kvalitetu svojih proizvoda, a sajam je otvoren do 21. ožujka.

(www.jabuka.tv | Foto: Vanjskotrgovinska komora BiH)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.