Beživotno tijelo starca pronađeno u lokvi krvi u Mostaru

U utorak ujutro dogodio se tragičan slučaj u Mostaru. Naime, u ulazu zgrade u Ulici Ante Starčevića, kod veletrgovine Bingo u naselju Centar 2, u lokvi krvi zatečeno je beživotno tijelo 78- godišnjega Ljubomira J., rođenoga u Konjicu, nastanjena u Mostaru, inače oca petero djece.

Prema prvim rezultatima policijskoga očevida i obdukcijskoga vještačenja, najvjerojatnije je u pitanju nesretni slučaj pada sa stubišta, ali pokrenuta istraga tek treba odgonetnuti o čemu se ovdje doista radilo.

Kako su rekli šokirani stanari, u početku se nije ni znalo o kome je doista riječ, jer nesretnog čovjeka nitko od njih ranije nije poznavao. Dodaju i da tijekom noći nisu čuli ništa sporno. Tako ni policiji još nije jasno što je 78- godišnjak bio naumio u ovoj zgradi te je li se tko nalazio u njegovom društvu u kobnom trenutku.

Poznanici tek navode da je Ljubomir svojevremeno bio zidar, ali i da je imao problema s alkoholom. Koliko je njima poznato, nije bio ni s kim u svađi ili bilo kakvom drugom sukobu. Istraga traje.

(Pogled.ba)




Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.