Bez greške: 4 boje kose koje pristaju baš svakom tenu

Želite promijeniti boju kose, ali vas je strah da određena boja neće pristajati vašem tenu?

Budite bez brige jer vam donosimo četiri boje kose poznate po svojoj univerzalnosti, odnosno po tome što lijepo odgovaraju uz baš svaki ten.

1. Čokoladna nijansa

Suptilna je, ali razlika je vidljiva. Pogotovo ako idete iz crne boje u ovu toplu i bogatu nijansu jer daje tenu dodatan sjaj.

Zapravo se radi o savršenoj boji. Spada u kategoriju smeđe boje, ali nije pretamna niti presvijetla, piše Zadovoljna.hr.

2. Pozlaćena nijansa

Zlatni tonovi lijepo pristaju pogotovo tijekom ljetnih mjeseci kada je ten preplanuo jer tada pomažu pri isticanju zlatnog efekta na našoj koži.

Ako ste prirodna plavuša probajte staviti preljev na kosu ili dodajte tople pramenove kako biste stvorili dodatnu punoću kose.

Tako bež-zlatna nijansa pristaje bolje osobama s hladnijim tonom kože, dok će jantar-zlatna nijansa prekrasno izgledati na osobama toplijeg tona kože.

3. Medna nijansa

Ovo je boja koja nepogrešivo pristaje uz baš svaku boju tena. Kako nije previše topla niti previše hladna, medna nijansa obožavana je zbog svoje neutralnosti.

Također, može odlično poslužiti kao bazna boja, ali i kao boja pramenova. Razlika između medne i pozlaćene nijanse je u tome što je medna malo tamnija te je bogatija.

4. Bež nijansa

Možda zvuči kao dosadna nijansa, ali riječ je upravo o suprotnom. Većina boja tena i kose pripada hladnijim tonovima, te tako bež boja nije u sukobu s njima već im itekako odlično pristaje.

Boja kosti ili pšenice spada pod kategoriju bež boje, a ako imate tamniji ten nemojte se bojati eksperimentirati upravo s tamnijom nijansom. Također, kosa obojana u bež nijansu odlično izgleda i kada imate izrast.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.