Besplatno preuzmite legendarnu igricu GTA V – Jabuka.tv

Besplatno preuzmite legendarnu igricu GTA V

U četvrtak su internetom počele kružiti glasine da će Epic Games u sklopu tjedne ponude u kojoj besplatno dijeli igre svim zainteresiranim igračima ponuditi Grand Theft Auto V, a nismo morali dugo čekati za potvrdu tih nagađanja.

Kao i svakog tjedna, u četvrtak u 17:00 sati došlo je do smjene igara i Death Coming zbilja je zamijenio Rockstarov hit. Ono što je također bilo za očekivati je navala igrača, tako da će trebati neko vrijeme da se Epicovi serveri saberu.

Kao i s dosadašnjim ponudama, za dodati ovu igru u svoju kolekciju morate imati korisnički račun, a nedavno je Epic počeo zahtijevati 2FA zaštitu, odnosno dvofaktorsku autentifikaciju, tako da ćete morati i to napraviti ako želite GTA V.

Igricu Grand Theft Auto V za PC možete besplatno preuzeti OVDJE.

Uz to, ponuda vrijedi do idućeg četvrtka, a nagađa se da će sljedeća igra koju će podijeliti biti The Witcher 3: Wild Hunt, piše Bug.hr.

Osim što dijele odličnu igru besplatno, pokrenut je i Epic Games Mega Sale – rasprodaja velikog broja igara koja će se trajati do 11. lipnja. Kompanija je ponovila pristup koji je imala sa zimskom rasprodajom, što znači da ćete uz popuste moći koristiti kupone u vrijednosti od 10 eura za sve igre koje koštaju više od 15, neovisno o tome nalaze li se na popustu ili ne. Svaki kupac dobit će jedan kupon automatski, a ako ga iskoristite na neku kupovinu dobit ćete novi. Naravno, to ćete moći testirati sami kada se Epicove stranice saberu, do tada ćete morati biti strpljivi.

Što se popusta tiče, Control je snižen 50 posto, Red Ded Redemption 2 40 posto, The Outer Worlds 33 posto i Borderlands 3 50 posto, a na sve spomenute igre možete iskoristiti i kupon. Ostatak ponude ćemo proučiti kada budemo mogli otvoriti stranice trgovine, a budući da za GTA V imamo tjedan dana i da će rasprodaja trajati četiri tjedna, možemo malo pričekati.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.