Besplatno dostupne snimke konferencije ”Konverzija”

Konferencija ”Konverzija” postala je tijekom godina vodeći regionalni događaj za edukaciju u oblasti digital marketinga.

Na ovoliku popularnost i važnost utjecala je činjenica da je fokus ove konferencije praktično znanje i otvoreno dijeljenje uvida u načine rada stručnjaka iz industrije.

Pored niza prednosti koje donosi svojim sudionicima, sada svim zainteresiranima nudi mogućnost da potpuno besplatno pogledaju sva predavanja s četvrte po redu ”Konverzije” i to na YouTube kanalu ove konferencije.

Predavanja možete pogledati OVDJE.

Ne zaboravite i da se bliži novo izdanje konferencije, koje će se baviti trenutno aktualnom temom umjetne inteligencije, konkretno kako možemo AI primijeniti u digital marketingu. Čak 20 predavača iz regije spremilo je prezentacije s prikazom procesa, tehnika i alata koji mogu uvelike pomoći u poslu i ostvarivanju dobrih (i brzih) rezultata.

S obzirom na to da se veliki broj ulaznica proda mjesecima unaprijed, trenutno je u opticaju još samo 50, koje možete kupiti na www.konverzija.org i tako se pridružite zajednici od preko 500 ljudi koji će se okupiti u Banjoj Luci 27. i 28. travnja.

Svi dosadašnji sudionici tvrde da je ovo događaj koji se ne propušta i da predstavlja ulaganje u posao koje se veoma isplati.

Ovogodišnju Konverziju podržali su NLB Banka i Mastercard kao generalni pokrovitelji, te Shoppster, Vitamed, Adcombo, WhitePress, OmCafe, Dognet i Ananas kao partneri. Tu su i mnogobrojni prijatelji konferencije, neki od njih kao dugogodišnji suradnici, Grad Banja Luka, Vivia, Mtel, KabinetPlus, AI Gin i Reina.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.