Besplatni online tečajevi, tutorijali i blogovi za učenje digitalnih poslova – Jabuka.tv

Besplatni online tečajevi, tutorijali i blogovi za učenje digitalnih poslova

U trenucima socijalne izolacije u kojima se trenutno veliki broj ljudi nalazi, mnogi od nas imaju višak slobodnog vremena i u potrazi su za najboljim načinima da ga ispune.

Neki od nas po prvi put uče praviti kolače, drugi treniraju prateći YouTube kanale, treći su napokon krenuli čitati knjige za koje već godinama govore da će ih pročitati, a prisutni su i oni koji su se ohrabrili započeti s učenjem novih stvari.

Ukoliko spadate u ovu četvrtu grupu i željeli biste da usvojite nove digitalne vještine koje će vas učiniti kompetentnijim na tržištu rada i osigurati vam bolju profesionalnu karijeru – na pravome ste mjestu.

Ekipa s Moja Digitalna Akademija napravila je listu besplatnih online tečajeva, YouTube tutorijala i blogova uz pomoć kojih možete naučiti digitalni marketing, grafički dizajn, web dizajn, marketing na društvenim mrežama i SEO optimizaciju za pretraživače. I sve ovo možete naučiti potpuno besplatno. Jedini preduvjet je da poznajete engleski jezik.

Nema više izgovora jer slobodnog vremena trenutno sigurno imate!

Navedena područja danas su veoma popularne na digitalnom tržištu rada i predviđanja su da će u budućnosti potražnja za ovakvim kadrovima biti sve veća i veća.

Svi navedeni poslovi mogu se obavljati od kuće jer su vam za rad potrebni samo laptop i pristup internetu. A to nam trenutno ne fali. Sve što trebate uraditi jeste zagrijeti stolicu i usvojiti novo znanje. Ponavljamo – besplatno je.

U nastavku teksta pronaći ćete linkove na kojima se nalaze besplatni online tečajevi, YouTube tutorijali i blogovi. Razvrstali smo ih po kategorijama kako biste što lakše pronašli područja koja vas zanimaju. Na svakom od navedenih linkova pronaći ćete detaljna objašnjenja što sve možete očekivati od tečajeva, YouTube tutorijala i blogova.

Uživajte i sretno učenje!

Digitalni marketing
Besplatni online kursevi digitalnog marketinga

Grafički dizajn
Besplatni online kursevi grafičkog dizajna
Adobe Illustrator grafički dizajn – YouTube tutorijali
Adobe Photoshop grafički dizajn – YouTube turorijali
Grafički dizajn – web sajtovi i blogovi

WordPress web dizajn
WordPress web dizajn – YouTube tutorijali

SEO optimizacija za pretraživače
Besplatni SEO kursevi online
SEO blogovi

Marketing na društvenim mrežama
Marketing na društvenim mrežama – web sajtovi i blogovi

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.