Besplatna obuka o poslovnim vještinama za mlade u Širokom Brijegu | Jabuka.tv

Besplatna obuka o poslovnim vještinama za mlade u Širokom Brijegu

Projekt Moja budućnost u partnerstvu sa Coca-Colinom podrškom mladima organizira posebne obuke o poslovnim vještinama za mlade u Hercegovini koje će se održati u Konjicu (srijeda 19. lipnja od 12 do 17 sati u hotelu Garden City) i u Širokom Brijegu (četvrtak, 20. lipnja od 10 do 15 u Narodnoj knjižnici).

Cilj obuke je upoznati mlade s razvojem efektnih projekata u lokalnim zajednicama, s fokusom na vještine projektnog managementa, socijalnog poduzetništva i naprednih tehnika za pronalaženje sredstava i kreiranja lokalnih partnerstava. Iskusni voditelji obuke su: Erol Mujanović (iskustva u UNDP-u, Svjetskoj Banci, Britanskoj ambasadi i kao trener na stotitanjak projekata) i Jan Z. Kulenović (dizajn edukativnih programa kroz koje je prošlo više od 100.000 osoba, direktor Munja Inkubatora i konsultant za više od 50 organizacija).

Zahvaljujući projektu Moja budućnost kojeg realizira Helvetas u suradnji s Munja Inkubatorom i Hocu.ba info platformom i uz podršku Medicor fondacije, u Konjicu, Širokom Brijegu, Trebinju i Čitluku tijekom proljeća kreirane su Grupe budućnosti za razvoj vještina zapošljivosti mladih kojima će ovo biti dodatna obuka. Također, 2. srpnja će svi sudionici Grupa budućnosti i ove obuke  moći sudjelovati i na Inovacijskom danom kada će se predstaviti projekti mladih.

Obuka o poslovnim vještinama su besplatne za sve mlade koji se mogu prijaviti putem aplikacije na ovom LINKU najkasnije do 16. lipnja do 16 sati. Broj mjesta je ograničen pa pozivamo mlade da požure sa prijavama.

Kliknite i prijavite se ovdje!

Više informacija o projektu Moja budućnost: pogledajte na našoj službenoj stranici, a o Coca-Colinoj podršci mladima na Facebook stranici Coca-Colina podrška mladima u BiH.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj: