Besplatan prijevoz iz Širokog i Posušja na Sajam obrazovanja i zapošljavanja

U petak 27. studenoga 2015. godine na petom i šestom katu tržnog centra Mepas Mall u Mostaru po treći put će Posebni izaslanik EU u Bosni i Hercegovini i Veleposlanstvo Kraljevine Norveške u BiH biti domaćin Sajma obrazovanja i zapošljavanja.

Na više od 150 štandova predstavit će se poslodavci, lokalni i međunarodni projekti obrazovanja i zapošljavanja, nevladin sektor, posrednici u zapošljavanju i bit će otvoreno preko 1500 radnih mjesta.

Kompanije, institucije i međunarodni projekti imat će priliku prezentirati se u Mepas Mallu. Brendiranje štandova i hrana za izlagače kao i prezentacijske dvorane će biti osigurano i besplatno.

Za sudionike Sajma, nezaposlene, maturante i studente prijevoz i hrana su, besplatni.

Besplatan autobusni prijevoz za nezaposlene, maturante i studente iz Posušja bit će organiziran u 11.00 sati ispred hotela Posušje, dok je povratak zakazan u 16.15 sati.

Za nezaposlene, maturante i studente iz Širokog Brijega osiguran je u 11.30 sati s novog kolodvora u Klancu, povratak je također u 16.15 sati.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • …i sad ajmo sto vise mama sa kolicima nek se ugura u mepas pa kad opet dojave bomba onda naberi…. ko god netreba doc u njega nek i ne dolazi jer su petak i sub. Kriticni za sve koji ce bit u tolikoj skupini ljudi….

  • Mozete vi ici na tisuce sajmova a put do posla je tvrdo stisnut u rukama mocnika ustvari kriminbalnih političara…Pozdrav s burze rada na kojoj sam punih 26 godina,razvojaceni branitelj..al ocito prednost imaju dezerteri i rodbinahdz OLITI hsp KRIMINALACA

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.