Bešlagić na Instagramu: Dovoljno je da nam jedan “obični virus” pokaže slabosti

Popularni bosanskohercegovački glumac Enis Bešlagić ne libi se uputiti jasnu kritiku prema određenim društvenim nepravilnostima i aktualnim događajima.

Isto je to učinio i ovaj put kada je na svom Instagram profilu komentirao koronavirus koji svaki dan uzima sve više maha u svijetu, ali i u našem okruženju.

Dovoljno je da nam jedan “obični” virus pokaže slabosti i da se prestanemo dijeliti.

Da uništi sve vojne sile i saveze, bez velikog truda. Ranjivi smo, sebični i nezahvalni, zaslužili smo ovo. Tvoj problem je sada i moj. E to su Ujedinjene nacije, poručio je Bešlagić.

(www.jabuka.tv)

15 komentara

 • Ne pravi se multikulturalan balijo, zasto hocete da pravite dzamiju u Neumu? Eto tko nadolijeva ulje na vatru. Fuj turcine!

  • Glupane, opali sam sebi samar, poserem ti se na tu ”kulturu”. I ovakvi sebe nazivaju vjernicima, puni mrznje i jala u sebi…

 • Joj, Bože moj, VELIKIH Hrvata?! Samo pljuj po drugome, samo reci ružne riječi, podcjenjuj drugog, ali kulture i pameti NEMA!
  Ja sam VELIKI Hrvat jer idem redovno u crkvu, ja sam VELIKI Musliman jer idem u đamiju, ja sam VELIKI Židov jer idem u sinagogu itd., itd., itd….
  A JEDAN jedini je BOG!!! Koji je rekao: Ne slavite drugog Boga osim mene! Pa u čemu je problem???
  I sam Isus reče: Ne činite od mene Boga, ne klanjajte se mome liku ni mojoj slici! Klanjajte se Ocu mome! I što bi od svega toga? Zabludjele ovce naše…
  A jedan mali, majušni virus natjera nas na poniznost, na misao da smo samo trenutna prašina na ovoj maloj planeti koju svojataju naši i bjelosvjetski “moćnici” koji ne mogu nikakvim novcima kupiti zdravlje!

  • Anonimno odlican komentar samo kako ces sa djihadom – svetim ratom za islam.Mesa je rekao svi se molimo jednom Bogu.Odkuda sada vise bogova.Tesko se sa islamistima dogovoriti.Mudjahedin ostaje mudjahedin cio zivot.

   • Glup si maksimalno. Djihad je za ekstremiste. Ti prvi da citas Bibliju i tumacis na svoj nacin Stari Zavjet i sad bi se zenio sa rodjacima, radio krvnu osvetu i stotinu jos drugih stvari. Ekstremisti vide ono sto zele vidjeti i tumace sta zele tumaciti, pa tako i ti ekstremni islamisti u odnosu na normalne ljude! Nista bolji nisu takvi poput tebe ekstremisti, isti ste vi drek, mudzahedin moze biti mudzahedin citav zivot, ali ti si takodjer nikakav vjernik, ama bas nikakav, vec obicno govno od covjeka koji nije u stanju covjeka gledati primarno kao covjeka, pa tek onda promatrati kroz njegovu vjeru ili naciju. Nista ti bolji od nekakvog mudzahedina nisi! I tebe da se pita zivjeli u nekakvoj katolickoj dzamahiriji i klali muslimane i zidove samo zato sto su drugaciji od tebe. Onako, ”za svaki slucaj”.

    • Anonomno koliko ima Srba i Hrvata koji su se vratili iz Sirije i borili se za isil.Stani pred ogledalo i prizaj sebi sve u lice…

 • Fuj ti Anonimno, koji govoriš o dolijevanju ulja na vatru. Ti si jedan retardirani debil i 100% sam siguran da si i uhljeb u nekoj javnoj ustanovi u koju su te zaposlili vladajući hoštapleri.

 • Ko nas dijeli, mi smo oduvijek Hrvati, vi Muslimani ili Srbi. Netko nas silom gura zajedno kao u bivšoj Jugoslaviji pa onda neka ratujemo. Zar to nije sebično. Svatko svome pa nemamo ništa protiv pomoći bilo Srbima bilo muslimanima ili Rumunjima. Zato je onaj koji nas Hrvate negira, evo sada ste i CIP napravili prema svojim mjerilima, sve ste raspustili i uzeli iste Bošnjake ali ste Srbe i Hrvate uzeli koji su vama podobni. Kome pokušavate više prodavati maglu. Čekao je ovaj narod dugo da padnu Jugoslavije i dočekao. Mislite li vi da ćete poraziti nas i Srbe, samo odgađati agoniju naseg naroda ali i vašeg. Bešlagić u ako si pošten kao što se pretvarao, pojasni nam ove činjenice da Komšićem, sa CIP om

 • NISTA NAS UJEDINILO NIJE! TEBE I NE ZNAM! NIKAD VIDILA. ! ALI ONO KRME OD ONOG DRUGOG SAM VIDILA KAKO TANZA!! BILO NA PORTALU!

 • Gospodine Beslagicu vama kapa do poda tko covjeku. Ali moras znati da bosnjacki vrh na celu sa SDA i Bakirom koristi i ovu situaciji sa korona virusom i smjenjije clanove ika i imenuje svoje, sebi podobne. Znaci ponovo i u ovim vremenima prljava politika bosnjackog vrha. Znaci nista nas ovo nije opametilp a kamo li ujedinilo. Odnosno Bakira, Komsica i nkihove slijepe sljedbenike..! Znaci oni pokvareni i pogani, podmukli se ne mjenkaju…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.