Berlin: 23-godišnja djevojka iz BiH ubijena nakon pokera

Nakon igre pokera u jednom baru u Berlinu izbila je svađa između igrača, koji su nasrnuli jedni na druge sjekirama, čekićima i bejzbol-palicama.

Kada su počeli pucati, pogodili su 23-godišnju djevojku iz Bosne i Hercegovine, koja je kasnije preminula u bolnici, a jedan muškarac (39) teško je ozlijeđen i odvezen u bolnicu, piše Blic.rs.

“Kafe 63” u Aleji Princen više podsjeća na kockarnicu, nego na kafić i sastajalište je ljubitelja igara na automatima.

Kako doznaje Bild, u skrivenoj prostoriji bara ilegalno se igra poker. Sinoć je izbila velika svađa između više igrača karata zbog izgubljenog uloga. Susjedi kažu da su ih vidjeli kako nasrću jedni na druge sjekirama, čekićima i bejzbol-palicama i čuli su i pucnje.

Kada je hitna pomoć stigla oko tri ujutro, zatekli su mladu ženu iz Bosne i Hercegovine s teškim ozljedama kako leži ispred kafića.

Slučajno su je pogodili, kaže očevidac, prenosi Blic.

Teško ozlijeđena žena reanimirana je na mjestu događaja, ali je podlegla ozljedama u bolnici. Obdukcija je pokazala da je umrla od posljedica ranjavanja.

U kafiću je hitna pomoć zatekla muškarca (39) oblivenog krvlju, s teškim ozljedama glave. Prevezen je u bolnicu, ali kako se doznaje, nije životno ugrožen.

Bild prenosi da su petorica muškaraca nakon obračuna otrčala na parking supermarketa preko puta bara i odvezli se crnom limuzinom i bijelim automobilom u pravcu Pankstrasse. Istraga je u tijeku.

(www.jabuka.tv)