Beogradski komunalni policajci pretukli Crnogorca u autobusu jer nije imao kartu

Mladića je u autobusu zaustavila kontrola i tražila ga kartu. S obzirom da kartu nije imao, mladić je kazao da žuri na ispit, a policajcima ponudio svoju osobnu iskaznicu, po koju bi došao nakon ispita.

Policiji, međutim, to opravdanje nije odgovaralo. Mladić je Crnogorac, pa ga nisu mogli kazniti, jer je strani državljanin, pa su ga pokušali nasilno izbaciti iz autobusa. S obzirom da se radi o krupnijem čovjeku, nisu uspjeli u svom naumu, pa su mladića počeli prvo tući po prstima, a onda i šakama po trbuhu.

Mladić nije vrijeđao policiju, a jedini otpor koji je pružao bio je pasivni, jer nije htio napustiti vozilo. Najavio je tužbu protiv policajaca koji su ga tukli, prenosi večernji.hr.

[youtube id=”T88A8Nk7Rn0″ width=”600″ height=”350″]

(www.jabuka.tv)

4 komentara

    • Wonderful story, reckoned we could cobmnie a few unrelated data, nevertheless really worth taking a look, whoa did one learn about Mid East has got more problerms as well

    • Se3o cinco anos de “lane7amentos”. Quanta maracutaia. Ate9 hoje Lula ne3o volotu em nenhum dos pingos de solda e a nenhuma pedra fundamental, para inaugurar a obra propriamente dita. As verbas se ve3o, as obras ne3o chegam. d4h! Lula, chega de “Mise-en-sce8ne”, tenha compostura, dignidade e carater. Seja homem, ne3o palhae7o.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.