Bendovi Big Brothers i Aesthetic Empathy nastupili u Širokom Brijegu

Za odličnu atmosferu pobrinuli su se specijalni gosti – izvrsni hrvatski hip-hop bend Dječaci…

SARAJEVO, 31. KOLOVOZ 2012: U klubu Flamingo u Širokom Brijegu u subotu, 25. kolovoza, održano je prvo polufinale Programa Jaeger Music Night 2012. U okviru ovog muzičkog duela snage su odmjerili bendovi Big Brothers i Aesthetic Empathy. Publika je oba benda ispratila aplauzima te glasala na licu mjesta za njihov plasman u finale programa Jaeger Music Night 2012.

Za odličnu atmosferu na prvom polufinalu Programa Jaeger Music Night 2012 pobrinuli su se specijalni gosti – izvrsni hrvatski hip-hop bend Dječaci, koji je prvi put nastupio u Širokom Brijegu. Dječaci su napravili izvrsnu atmosferu sa svojim poznatim hitovima Miris, Lovrinac, Dalmacija, Narodna…, u kojima je publika uživala. Prvo polufinale Programa Jaeger Music Night 2012 održano je u suradnji sa Mediteran Film Festivalom, koji se održavao u Širokom Brijegu od 20. do 25. augusta / kolovoza.

Publika za bendove Big Brothers ili Aesthetic Empathy može glasati do subote, 08. septembra / rujna, putem web stranice www.jaegermusicnight.ba i Facebook stranice Jägermeister Bosna i Hercegovina. Pobjeda u jednom obliku glasanja bendovima će donositi po jedan bod, a bend koji osvoji dva od tri boda ili sva tri boda nastavit će se takmičiti u programu Jaeger Music Night 2012.

Nakon prvog polufinala bit će održano i drugo polufinale Programa Jaeger Music Night 2012, u okviru kojeg će se bend Karma Guru takmičiti sa pobjednikom posljednjeg četvrtfinalnog koncerta, koji će biti naknadno održan: bendom Filling Silence ili bendom My Last Suicide.

Sve dodatne informacije o programu Jaeger Music Night možete pronaći na web stranici www.jaegermusicnight.ba.

Drink responsibly!

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.