Begić preuzeo dužnost načelnika u Posušju, Bago se zahvalio i objavio video o svojim mandatima – Jabuka.tv

Begić preuzeo dužnost načelnika u Posušju, Bago se zahvalio i objavio video o svojim mandatima

U srijedu 23. prosinca došlo je do službene primopredaje vlasti u Općini Posušje.

Nakon što je na izborima 15. studenoga ove godine, kandidat HDZ-a BiH Ante Begić uvjreljivo pobijedio protukandidata Blagu Petrica, okončala se osmogodišnja vladavina njegovog stranačkog kolege Branka Bage.

Danas sam predao dužnost načelnika Posušja novoizabranom načelniku Anti Begiću te je tim povodom pripremljeno sažeto video izvješće o Posušju za vrijeme moja dva mandata, poslao je u priopćenju Branko Bago.

Zahvalio je svima na dosadašnjoj suradnji te zaželio sretne nadolazeće božićne blagdane te uspješnu Novu 2021. godinu.

A što se u Posušju radilo proteklih osam godina, pogledajte u videoprilogu.

(www.jabuka.tv)


8 komentara

 • Bagin PR je izvan serijski,Točno da se nešto pokrenulo, ali su raselili Posušje kao da je u sastavu Republike srpske, a ne HRHB.Begić preuzima Posušje od Bage koji se na hvalio kao da preuzima Real Madrid, a ne Posušje,a obojica su iskorišten od Velikog vođe za stranački boljitak, tako da ni jedan ni drugi ne znaju di su sve šuplji.

  • Blago majci koja tebe rodi, svakom loncu poklopac, sve znaš u sve se mješaš😁 , šta bi mi bez tebe tko bi nam protumačio stvarnost?!
   Ni Inzko ne može protumačit zakone BiH kao što nama naš dragi Pireli objasni sve…😅

   • Profesore, žao mi vas tako školovanog kome sam zasmetao svojim komentarom, vidim da priznajete samo mišljenja drugih neškolovanijih i bezobraznijih POKLOPACA koji vam zapovijedaju i koju ocjenu ćete dati njegovom djetetu.Još jednom izvinite što sam vas uznemirio, ali stvarnost je surova i zato profesore budite vi POKLOPAC I djeci pričajte istinu.

 • Bago je napravio za Posusje sa ekipom svojom ko niko nikad niti će ikad.
  Bez obzira jel ga voliš ili ne, dovoljno je sve pogledati po Carsiji , selima….od rasvjete, kućnih brojeva (nema ni u Mostaru tako) , vratio Sud u Posusje, sve projekte infrastrukturne progurali sa svojim suradnicima lobiranjem u HR i EU …iskočio milione za novi OS, rjesio skoro sve za gradnju Autobusnog kolodvora; ceste; rotora …gospodarsku zonu …granični prijelaz …Begic dokazi na sve gotovo i neka samo ne zajebe.
  Dakle nema se šta čovjeku zamjeriti , ponosit, čestit, radišan, školovan ali beskompromisan bio i nije htio slušati “ krkane” iz HDZ ..Svilica,Sesara iskompleksiranog i neke gospodarstvenike sa 3 osnovne koji su “maznuli”pare i drmaju.
  Njega nisu mogli potkupiti i zato je morao otići.
  Ali Posusje je na gubirtku jer čujem u Zagrebu u Ministarstvu kako ga zovu u Sarajevo i Mostar da vodi neke velike zahtjevne infradtrzkturne projekte.
  Dakle Begic je postavljen od “krkanluka” i lopina kao potrcko da ih slusa i kradu i zaposaljavaju svoje po naredbi .
  Živi bili pa vidili

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.