BBB ponovno u Čapljini, intervenirala policija i specijalci

Policija

Veliki broj policijskih snaga, pa čak i pripadnika specijalne policije, mogao se vidjeti na ulicama Čapljine.

Naime, albanska policija na granici s Crnom Gorom privela je nekoliko desetaka (Gazeta Shqip tvrdi čak 200) Bad Blue Boysa koji su htjeli nazočiti utakmici Skënderbeua i Dinama, javlja Index.hr.

Privedena skupina u posjedu je imala ulaznice za spomenutu utakmicu, ali nitko od njih nije bio na Dinamovom popisu navijača kojima je dopušten ulazak na stadion, javlja Lajmi.net.

Da su navijači Dinama zaustavljeni na granici potvrdili su i iz albanskog kluba, a navodi se kako je jedna grupa BBB-a “pala” na granici s BiH nakon rutinske provjere vozila.

Policija je jedan dio navijača vratila prema Zagrebu, dok je drugi dio završio u pritvoru. Kod privedenih osoba navodno je pronađena pirotehnika.

Tri kombija navijača su po povratku s granice došla u Čapljinu, u središte grada, gdje su ih dočekale jake policijske snage, među njima i odred specijalne policije.

Naime, razlog zabrinutosti bila je činjenica kako bi ova navijačka skupina mogla ponoviti kazneno djelo ili njemu slična, koje su napravili u noći sa srijede na četvrtak, kada su opljačkali benzinsku crpku ”Rebac Benz”.

Podsjetimo, grupa od oko 50 osoba upala je na benzinsku crpku, te su uzeli veću količinu alkohola i grickalica, a da nisu platili. Nakon toga ušli su u autobus i druga vozila i udaljili se.

Upravo iz tog razloga sinoć je na čapljinskim ulicama bio veći broj policijskih ophodnji i pripadnika PU Čapljina, a na ulazima u grad vršene su pojačane kontrole vozila.

(Bljesak.info)

Komentiraj: