BBB-ovci spasili Torcidaša iz ralja poljskih specijalaca

Poljski specijalci izvukli su iz skupine Hrvata u Poznanju jednog od navijača i pokušali ga odvesti do marice. No na putu preko trga presrela ih je agresivna skupina kolega uhićenog i spasila iz ‘ralja’ policije

Dosta glavobolja zadala je jedna poveća skupina hrvatskih navijaća domaćim specijalcima u Poznanju u nedjelju popodne, tek koji sat uoči starta utakmice Hrvatske i Irske.

Naime, poljski specijalci uhitili su jednog od Hrvata i pokušali ga preko trga ispratiti do policijskog vozila, no u jednom trenutku ispred njih se stvorila skupina od 10-tak drugih navijača koja je doslovce spasila uhićenog kolegu. Krenulo je s kratkim uvjeravanjem da policajci pute uhićenika, a kad to očito nije upalilo krenule su šake i noge prema iznenađenim i nespremnim policajcima, i uhićeni hrvatski navijač spretno se istrgnuo i pobjegao.

Jasno, sad je bilo vrijeme i za strateški uzmak napadača, pa su poletjele stolice prema specijalcima koji su krenuli prema navijačima. Prema videu, akcija je svršeno uspjela, a formi bruje da su BBB-ovci bili napadači, a uhićenik pripadnik Torcide.

6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.