Baupartner gradi najveći logistički centar u Hrvatskoj – Jabuka.tv

Baupartner gradi najveći logistički centar u Hrvatskoj

Tvrtka Baupartner je počela s gradnjom najvećeg logističkog centra u Hrvatskoj čija ukupna površina iznosi 70.000,00 m2. Objekt se nalazi u industrijskoj zoni u Velikoj Gorici.

Rok završetka ugovorenih radova je kraj mjeseca srpnja ove godine što predstavlja vrlo veliki izazov za njih, kažu u Baupartneru. Kako bi se bolje dočaralo o kolikom se obujmu posla radi treba samo spomenuti da je potrebno 1.080 kamiona (tura) da se proizvodi prevezu, te da je potrebno prevesti preko 250 specijalnih vangabaritnih tereta, prenosi Akta.ba.

Ovo je do sada naš pojedinačno najveći objekt, predstavlja krunu naših napora i dolazi kao potvrda da smo u vrlo kratkom roku od 6 godina od početka vlastite proizvodnje armiranobetonskih konstrukcija uspjeli postati važan faktor u realizaciji velikih projekta u našoj regiji. U proteklih 6 godina investirali smo blizu 10 milijuna eura u proizvodne kapacitete, autodizalice, kamione i uselili smo u moderan prostor upravne zgrade kojim smo konačno našim zaposlenicima napravili kvalitetne uvjete za rad, navode iz Baupartnera.

Rad na kvaliteti, profesionalnom i etičnom poslovanju prepoznalo je tržište tako da u ovoj godini imamo povećanje obujma realizacije od 60% u dijelu armiranobetonskih konstrukcija u odnosu na prethodnu godinu i u ovom razdoblju imamo ugovorenih preko 140.000,00 m2 na teritoriju BiH, Hrvatske i Srbije.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.