Balašević će u Mostaru održati koncert u veljači 2013. godine?

Iz produkcijske kuće Salayka neslužbeno je došla informacija da se uveliko radi na planiranju koncerta Đorđa Balaševića u Mostaru. Planirano vrijeme koncerta je sredina veljače 2013. godine. Đorđe Balašević je posljednji put nastupao u Mostaru 2005. godine i priznao je tada da mu je to do tada bio jedan od najdražih koncerata u karijeri. Sada 8 godina poslije po svemu sudeći osmjeh će se ponovno vratiti u Mostar.

‘Žao mi je što premijeru filma nismo obavili u Mostaru. Mostar je za mene bila uvijek važna varoš, iako sam rijetko tu dolazio, ali sam znao koliko lijepih stvari dolazi s te strane i volio bi da neke od novih pjesama budu tu predstavljene’ – rekao je Balašević, piše balasevizam.com

Na pitanje što ga veže za Mostar i je li koncert koji je održao 2005. godine ostao urezan u njegovom sjećanju odgovorio je:
‘Mostar je grad koji je nažalost imao svoju tužnu priču u tim godinama koje pokušavamo da malo potisnemo, da se okrenemo nekim svjetlijim i ljepšim temama. Ja sam u svim tim pričama bio pomalo i naš i njihov, ali bio sam definitivno naš – samo sam neko vrijeme izgubio iz vida koji bi to mogli biti naši. U Mostaru sam se našao s tim našima na stadionu. Bio sam jako sretan. To je za mene bio jedan veliki trenutak. Taj koncert je ovjerio samo to da pripadamo jednom, istom sentimentu i da nas neke druge stvari ne mogu podijeliti. Nadam se da ćemo se uskoro družiti u Mostaru, kako je i planirano’  rekao je Balašević.

[youtube id=”CWHzs7dbyO8″ width=”600″ height=”350″]

(www.jabuka.tv)

7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.