Baka u 90. godini oduševila žiri talent showa, dobila je i bračnu ponudu

Makedonska pjevačica Dobrila Ivanovska Čabrić iz tjedna u tjedan oduševljava publiku i žiri u srpskoj verziji showa “Nikad nije kasno”, koji se emitira na Prvoj srpskoj televiziji. Ne bi to bilo ništa čudno da Dobrila nema 90 godina, a osim što odlično izgleda za svoje godine i divno pjeva, ona vozi automobil, šije, plete i veze. Zanimljivo je da gospođa kaže kako ne osjeća nikakve tegobe, te da je strastveni vozač.

Vozim kao Niki Lauda. Volim volan. Kada sam u automobilu, presretna sam, rekla je u emisiji i otkrila kako joj se udvara gospodin kojem je 47 godina. On joj redovito šalje cvijeće, a od njega je i dobila ponudu za brak.

Dobrila se udvaraču zahvalila na svemu, ali smatra da je za bračnu luku ipak, kasno.

Ne osjećam starost, godine me ponekad podsjete, ali ja ih zaboravim. Mladi mi ne daju da ostarim, uvijek sam u mladom društvu. Živim na Dorjanskom jezeru i uvijek sam na sviježem zraku, rekla je baka Dobrila. Do prije tri godine pjevala je i plesala u skopskom kazalištu, a tijekom karijere pjevala je mnogim poznatim glumcima i pjevačima poput Marie Callas, Ursule Andress i Aristotela Onasisa.

Kad sam im otpjevala “Oči črnije” – Onasis se rasplakao, kazala je Dobrila koja perfektno govori čak osam jezika. Nekad je bila velika zvijezda na Cipru i u Rusiji, a sudjelovanje u ovom showu donijelo ju je novu popularnost u 90. godini života. Ovog tjedna je ušla u polufinale showa, i mnogi je smatraju za jednog od favorita za pobjedu.

(www.jabuka.tv) Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.