Baka pokupio najveći pljesak na najpopularnijem malonogometnom turniru u Splitu

Turnir ”četiri kafića”, malonogometna revija koja se po tradiciji održava na dan svetog Stjepana u Splitu, i ove je godine izazvala veliki interes u prvom redu zato jer je to humanitarna predstava, a u drugom redu jer je to prilika da ljubitelji baluna vide na djelu, baš iz blizine, pojedine igrače, koji nastupaju u stranim klubovima.

Najveći aplauz je dobio Mostarac Blaž Slišković, nezaboravni velemajstor nogometa, posebno omiljen u Splitu premda je nekim svojim nestašlucima znao i naljutiti navijače Hajduka.

Na primjer, kad nije otputovao u Novi Sad ”jer vjetar jako puše i žena mi se boji ostati sama” ili kad je u Arkadi cijelu noć kartao pa nije bio sposoban za igru ili…

Bilo je toga mnogo, baš kako su navijači Veleža poručili: ”Kupili ste velikog igrača, ali ste dobili i velikog belaja”, piše Jutarnji list.

Slišković je u neku ruku razočarao gledatelje, jer nije zaigrao za selekciju Kaurija, nego je ostao na klupi.

”Ne mogu više, plašim se da će mi puknuti mišić ili noga, u godinama sam kad se moram čuvati. Eto, jedino mogu otpozdravljati…”, rekao je Baka.

No, momčad Kaurija je pobijedila, po treći put osvojila turnir ‘četiri kafića’, koji se inače igra i u spomen na Dina Petrinovića, autora tih događanja (poginuo je na putu prema Berlinu uoči otvorenja svjetskog prvenstva 2006., odnosno utakmice Brazil – Hrvatska).

 (Jutarnji list)

2 komentara

Komentiraj: