Baka i djed u samoizolaciji dobili su preslatko iznenađenje od svojih unuka

Chris Page iz Norfolka u Engleskoj objavio je na svom Twitter profilu preslatku fotografiju na kojoj djeca njegovog prijatelja pozdravljaju svog djeda i svoju baku kroz staklena vrata, zbog toga što su oni u samoizolaciji zbog koronavirusa.

Fotografija pokazuje baku i djeda koji na staklenim vratim drže svoje ruke, dok ih njihove unučice kopiraju i stavljaju svoje ruke u njihove. Unuke zatim šalju puse svom djedu i svojoj baki te im uljepšavaju samoizolaciju.

Chris je na svojoj objavi napisao:

Najslađa stvar koju sam vidio danas, od svog prijatelja. Zapamtite: Samoizolacija ne mora biti usamljena, ako se pravilno provodi. Teško je, ali po smijehu bake i djeda vidi se da uživaju u ovome.

Njegova objava brzo je prikupila veliku pažnju i dobila puno komentara.

“Ovo me usrećuje i rastužuje u isto vrijeme”, glasio je jedan komentar. “Ovo je predivno, hvala na dijeljenju”, komentirala je jedna korisnica, prenosi Večernji.hr.

Zbog koronavirusa, stručnjaci i liječnici preporučuju da stariji ljudi ostanu doma, jer su oni najugroženiji, što ponekad može biti teško, ali samoizolacija ne znači da moraju biti sami, već da na alternativne načine komuniciraju s bližnjima.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.