Badnji dan neradni u ŽZH

Prva konstituirajuća sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke održana je u ponedjeljak u Širokom Brijegu pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića.

Na današnjoj sjednici donesena je Odluka o određivanju potpisnika platnih transakcija preko transakcijskog računa Proračuna Županije Zapadnohercegovačke; Odluka o određivanju potpisnika naloga depozitnog računa javnih prihoda Proračuna Županije Zapadnohercegovačke, kao i Odluka o otvaranju posebnog kartičnog računa u okviru Jedinstvenog računa riznice, načinu uplate sredstava, ovlaštenju za potpisivanje ugovora s poslovnom bankom, plaćanju i evidentiranju troškova.

Vlada je donijela Rješenje o razrješenju Komisije za kadrovska i administrativna pitanja Vlade Županije Zapadnohercegovačke, kao i Rješenje o imenovanju Komisije za kadrovska i administrativna pitanja Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Također, Vlada je donijela Odluku kojom se 24. prosinca 2018. godine (Badnji dan) proglašava neradnim danom u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Imenovana nova/stara Vlada ŽZH na čelu sa Zdenkom Ćosićem

(www.jabuka.tv)


30 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.