Bacite oko na novi Renault Megane | Jabuka.tv

Bacite oko na novi Renault Megane

Mégane GrandCoupé posebno cijene kupci koji traže kompaktne limuzine u segmentu C. Zahvaljujući njima, taj je model prodan u više od 200.000 primjeraka otkako je predstavljen 2016. godine.

Prodaja u gotovo trideset zemalja pridonijet će međunarodnom širenju marke Renault. U još profinjenijem ruhu, novi Renault Mégane GrandCoupé vrvi najnovijim tehnologijama koje povećavaju sigurnost i udobnost na cesti. Hrabro pokazuje svoj stil i naglašava svoju privlačnost kako bi osvojio zahtjevne kupce.

Elegantan i profinjen dizajn

Novi Mégane GrandCoupé diči se LED svjetlima koja su u cijelosti izvedena u tehnologiji Pure Vision. Ta svjetla učinkovitije osvjetljavaju cestu, a krasi ih i prepoznatljivi Renaultov svjetlosni potpis u obliku slova C.

Na prednjem kraju smjestili su se novi odbojnik i maska s kromiranim umetcima, dok su za veću aerodinamičnost zaslužni deflektori zraka ispred prednjih blatobrana. Njegov je profil sada naglašen novim dizajnom blatobrana te osvjetljenjem u ručicama vrata.

Novi Mégane GrandCoupé dostupan je u sedam boja karoserije, uključujući novu sivu boju Highland. Dostupni su i novi naplatci dimenzija od 16 do 18 inča.

Ergonomska, modernizirana i udobna unutrašnjost

Novi Mégane GrandCoupé opremljen je digitalnom pločom veličine do 10,2 inča. Ovisno o zemlji, digitalna ploča uključuje navigaciju koja vam pomaže da na intuitivan način prilagodite vožnju.

Na armaturnoj ploči nalazi se (ovisno o razini opreme) novi, dvostruko veći 9,3-inčni zaslon multimedijskog sustava čiji okomiti dizajn unosi dašak suvremenosti u putnički prostor. Novi povezani multimedijski sustav Renault EASY LINK nudi čitav niz multimedijskih sadržaja i značajki, navigaciju te postavke sustava Multi-Sense.

Kako bi njihova uporaba bila još ergonomičnija, komande sustava za pomoć u vožnji grupirane su na upravljaču te je olakšan pristup tipkama na središnjoj konzoli, kao što je pokazivač temperature, piše Autopress.hr.

Novi Mégane GrandCoupé opremljen je i samozatamnjujućim unutarnjim retrovizorom bez okvira, kromiranim umetcima na komandama klima-uređaja i novim presvlakama za potpuni doživljaj u unutrašnjosti. Vozači sada mogu uživati u još udobnijem vozačkom položaju jer im je na raspolaganju električno podesivo sjedalo.

Personalizirani doživljaj vožnje

Novo sučelje multimedijskog sustava Renault EASY LINK nadahnuto je pametnim telefonima pa je stoga još fluidnije i intuitivnije. Objedinjuje funkciju prepoznavanja glasovnih naredbi, telefoniranje putem sustava Android Auto i Apple CarPlay, pretraživanje odredišta i preuzimanje navigacijskih uputa putem Googlea te prikaz cijena goriva i informacija o prometu u stvarnom vremenu.

Uz četiri postojeća načina rada (Eco, Comfort, Sport i MySense, ovisno o motoru), tehnologija MULTI-SENSE neprekidno se razvija kako bi vam ponudila još veći užitak vožnje. Osim ergonomičnijih, intuitivnijih i jednostavnijih postavki, sustav uključuje nove boje ambijentalnog osvjetljenja te aplikaciju R-Sound za prilagodbu zvuka motora.

Zaslon digitalne instrumente ploče (7 ili 10,2 inča) može se prilagoditi odabirom widgeta, primjerice pokazivačima potrošnje goriva u načinu rada Eco i snage u načinu rada Sport.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj: