Baby blue nijansa laka obilježit će srpanj

Kada su u pitanju manikure, možemo reći kako im se svaki mjesec veselimo, no vječno pitanje ostaje – koju boju odabrati?

Sada kada smo zakoračili u mjesec srpanj, možemo reći kako je ljeto u punom jeku. Pripremamo se za odlazak na odmor, a prije odlaska valja dovesti manikuru u red.

Svaki mjesec tu je nova hit nijansa ili vrsta manikure koja se nalazi na samom vrhu beauty trendova, stoga je odabir poprilično težak. U hladnijim mjesecima gravitiramo nijansama koje su dublje i hladnije, a topli mjeseci stvoreni su za pastelne nijanse.

Pastelne boje uvijek su u trendu i s njima ne možete pogriješiti, a nama najdraža boja laka za nokte ovog mjeseca je baby blue.

Ova baby blue nijansa stvorena je za ljetne dane, odlično će izgledati na vaš preplanuli ten, a dodatno će naglasiti svaku vašu modnu kombinaciju.

Baby blue nijanse pristaju uz badić na moru, a izgledaju svježe i uz ljetne gradske kombinacije. S obzirom da podiže svaku modnu kombinaciju, a istovremeno je elegantna upravo ova boja bila je savršeni odabir za ‘it’ boju laka za mjesec srpanj.

Stoga, odabir je doista jednostavan – sljedeća manikura je u znakovima baby blue nijanse.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.