”Auto Lijanovići” dobili dozvolu za proizvodnju električne energije – Jabuka.tv

”Auto Lijanovići” dobili dozvolu za proizvodnju električne energije

Regulatorno povjerenstvo za energiju u Federaciji BiH (FERK) na sjednici održanoj u srijedu izdala je dozvole za proizvodnju električne energije u mikropostrojenju obnovljivih izvora energije (OIE) podnositeljima zahtjeva.

Dozvole su dobili Pero Zenica d.o.o. za solarnu fotonaponsku elektranu u naselju Liješnica, općina Maglaj, i Auto Lijanovići d.o.o. Mostar za solarnu fotonaponsku elektranu u naselju Bišće polje, Mostar.

Imateljima FERK-ovih dozvola za proizvodnju električne energije GSL Auto Centar d.o.o. Gornji Vakuf-Uskoplje i GALA-SOL, vl. Domagoj Galić iz Širokog Brijega izdane su izmijenjene i dopunjene dozvole za rad.

Dozvola za opskrbu električnom energijom – dozvola II. reda, izdana je podnositelju zahtjeva Danske Commodities BH d.o.o. iz Sarajeva, dok je gospodarskom društvu ZLATA-TRANS d.o.o. Sarajevo izdana izmijenjena i dopunjena dozvola za transport naftnih derivata cestovnim prometom.

FERK je na kraju donio tri rješenja po žalbama kupaca na akte koje su donijela dva elektroprivredna poduzeća, priopćeno je iz FERK-a.

(www.jabuka.tv)


15 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.