Austrija pomaže BiH s milijun eura za rješavanje migrantske krize

Austrijsko ministarstvo vanjskih poslova objavilo je informaciju da je za rješavanje migrantske krize u BiH osiguralo milijun eura.

Austrija je osigurava milijun eura za zbrinjavanje izbjeglica i migranata u Bosni i Hercegovini. Sredstva koja je osigurala Vlada Austrije koristit će IOM i Austrijska razvojna agencija (ADA), a glavni fokus podrške je na ženama, djeci i maloljetnicima bez pratnje, napisali su na službenoj Instagram stranici.

Situacija je postala izuzetno problematična u posljednjih nekoliko tjedana, dodaju.

Zbog zimskih uvjeta, želimo brzo dati svoj doprinos poboljšanju životnih uvjeta na lokacijama gdje borave migranti, napisali su.

(www.jabuka.tv)4 komentara

  • Nemojte vi nama davati novce..lijepo ih brate uzmite VI,jer i tako oni ceznu za vama👍🐵ljudi i ne zele ostati u BiH,vide sto je u pitanju..da i mi jedva zivimo..nek oni pice preko Cro..Slo.i eto i u Austriju!!Svakomu na ulazu podijelite taj milijun €,koliko komu pripada?I vuk sit i ovce na broju!!!

  • Ne dajte novce samo hanume kupuju stanove ,torburine i cipele od 2000km i ostale budalaštine,lipo ih vodite k sebi ta u vas je lipota i bogastvo.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.