„AUDICIJA 4“ gostuje u Posušju!

U ovom ubrzanom vremenu, zaboravljamo na humor. Vrijeme je da uzmemo predah od obveza i izdvojimo dva sata za “smijeh do suza”!

Hit predstava “Audicija 4”, za koju su svi čuli, očekuje vas u kino dvorani u Posušju, 22. lipnja u 20,00 sati. Cijena ulaznice je 8 KM. Čuvena sarajevska predstava pojavila se 1985. godine i pogledalo ju je preko milijun ljudi. Jedna je od najposjećenijih predstava ikada na ovim prostorima. Idejni tvorac je Željko Ninčić koji je glumio lik Davora Stevanovića. Nakon toga, nastala je nova verzija “Nova audicija” u kojoj se Ninčić pojavljuje u ulozi Mostarca Marinka Ćutuka, a 1998. godine slijedi “Najnovija Audicija (Primi me)” u kojoj Ninčić glumi Veselog, izbjeglicu iz Bosne. Ta predstava je izvedena tisuću puta i pogledalo ju je preko pola milijuna gledatelja.

U “Audiciji 4”, autor je napravio spoj staroga i novoga. Uz stare likove Ćutuka i Veseloga, tu je po prvi put Crnogorac Vuk Medojević zvani Lisica, Radojka Janša (Srbijanka iz Babušnice udana u Sloveniji), Asfaltina Kurajbegović (tek izišla iz zatvora) i Džemsudin Šimširpašić iz sarajevske čaršije.

Budite dio vesele ekipe i prisjetite se urnebesne Audicije!

120 minuta

Autor:

Željko Ninčić

Glumci:

Željko Ninčić, Aleksandar Krstajić, Stanko Bogojević, Vladimir Balašćak

(www.jabuka.tv)
2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.