ATP suspendirao Kyrgiosa zbog neprimjerenog ponašanja

Australski tenisač Nick Kyrgios suspendiran je na 16 tjedana i mora platiti dodatnu kaznu u visini od 25.000 dolara zbog lošeg ponašanja na teniskim turnirima u posljednjih 12 mjeseci.

Odlučio je to ATP nakon istrage, dodajući da je Australac pod uvjetnom kaznom od šest mjeseci.

Ovaj temperamentni 24-godišnji tenisač je prošli mjesec nakon turnira u Cincinnatiju morao platiti 113.000 dolara kazne zbog ispada, a ova je nova kazna izrečena jer je na US Openu optužio ATP da je “korumpiran”.

Suspenzija će biti ukinuta nakon šest mjeseci kada se uvjerimo da Kyrgios poštuje određene mjere tijekom tog razdoblja, kao što su pravila ponašanja, suradnja sa sportskim psihologom na turnirima i korištenje specijalizirane profesionalne pomoći tijekom razdoblja bez turnira (studeni-prosinac), navodi ATP.

(Hina)


2 komentara

  • koji balavi mali cig.anski krretencic, e neka vala zasluzio je ovo, i plus da ga još neko fino zalampa šakom u ovu cignsku labrnju pa će onda zašutit ko bubica, inače ovakvi likovi koji puno laju su u stvarnosti prave pussy i pichkice jer kad bi sta ispred nekog jačeg i jedan na jedan da ga pita ovaj pajdo dođi vamo zasuči rukave i ajde ..pobigo bi ko zadnja pii..da, nadam se da će naletit na takvog

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.