Biljne aminokiseline kao lijek protiv vremenskih neprilika

Većina biljaka tijekom vegetacije prolazi kroz različite stresne situacije koje mogu biti uzrokovane klimatskim prilikama kao što su tuča, suša, nagle promjene temperature te radom čovjeka (presađivanje, prskanje pesticidima, pljevidba, zalamanje vrhova i sl.).

Kako bi biljke lakše prebrodile, takve za njih nepovoljne situacije, na tržištu postoje posebna gnojiva kao što su Sinergon 2000 i Sinergon 3000– koja osiguravaju brži oporavak i razvoj biljaka u stresnim uvjetima, bolji vegetativni razvoj, bolju uravnoteženost biljke i veću produktivnost.

Sinergon je organsko tekuće gnojivo, obogaćeno aminokiselinama, magnezijem, najbitnijim elementom za formiranje klorofila te željezom koji je pokretač procesa fotosinteze. Biljke gnojene Sinergonom su otpornije, vitalnije i produktivnije.


Primjena navedenih gnojiva preporučuje se odmah nakon sadnje za sve vrste povrća, može se koristiti folijarno ili zalijevanjem.

Sinergon potražite u Vama najbližem Agrocentru Sjemenarne.

(www.jabuka.tv)

NOVO – FRIEND PRO premium suha hrana za pse! Dostupno u Sjemenarna agrocentrima i u svim bolje opskrbljenim trgovinama u BiH.