Asfaltirana dionica ceste od Čapljine do priključka na autocestu

Na regionalnoj cesti R-425 od usjeka u Trebižatu do Zvirovića u čapljinskoj općini, odnosno priključka na autocestu od Zvirovića do Bijače, u tijeku su radovi na asfaltiranju.

Rekonstruiran je cijeli dio prometnice od mosta na ”usjeku” u Čapljini pa sve do priključka na autocestu. Vrijedi napomenuti kako je dionica dosta proširena te kako je dobar dio brda odsječen kako bi se ublažile krivine na kojima je često dolazilo do nesreća, piše ČA::portal

Trenutno se radi na asfaltiranju dionice – dobar dio donice već je pokriven asfaltom, a radnici rade na postavljanju nogostupa u naselju Prćavci, nakon čega slijedi asfaltiranje i te dionice.

Rok za završetak radova je kraj veljače.

Rekonstrukcija ove regionalne ceste duga je oko 10 kilometara te se izvodi na osnovu sporazuma kojeg su Autoceste Federacije potpisale sa federalnim ministarstvom prometa i komunikacija i ministarstvom prometa i veza Hercegovačko – neretvanske županije, piše Čapljinski portal

Sporazum je potpisan u okviru ugovora o izgradnji autoceste na koridoru VC od petlje Međugorje do Kravica.

U tijeku su također i radovi na izgradnji vodospreme u navedenom naselju, a po završetku ovoga projekta svi stanovnici u naselju Zvirovići/Prćavci dobit će priključak na gradski vodovod.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.