Apolo d.o.o. Mostar: Dani otvorenih vrata

Tvrtka Apolo d.o.o. Mostar sa sjedištem u Mostaru na adresi Put za Aluminij b.b, ovlašteni trgovac i serviser vozila marke Škoda i SEAT u Mostaru i Hercegovini, organizira “Dane otvorenih vrata”. Događaj će trajati od petka 9.9. do subote 10.9. u trajanju između 11 h i 18h.

Kupci i posjetiteljji će imati priliku uživati sljedećim sadržajima:

  • Pristup i rukovanje s novim modelima
  • Testne vožnje
  • Pregled naše servisne radionice
  • Igraonice za mališane
  • POPUSTI iznenađenja

U prošlogodišnjem izdanju ovoga eventa u prodajno-servisnom centru na Bišću polju imali smo pune ruke posla jer je odaziv bio izvanredan i pokusnih vožnji bilo je mnogo. Također, kao što nam je i uvijek u cilju, naši gosti su mogli iskoristiti mnoge pogodnosti i svjedočiti mnogim iznenađenjima.

Novi kompleks

Još jedan novi pothvat realiziran je u posljednje vrijeme. Riječ je o novom Škoda kompleksu koji se nalazi također na Bišću polju, no na novoj adresi Put za Aluminij b.b.. Prodajno – servisni centar Škoda zauzima oko 5500 metara kvadratnih, te je izgrađen po najnovijim standardima VW koncerna i raspolaže sa suvremenom servisnom radionicom za održavanje i popravak motornih vozila, koja je opremljena najsuvremenijom dijagnostičkom opremom i specijalnim alatima. Rad ove tvrke je usmjeren ka potpunom zadovoljstvu klijenata koji koriste njihove usluge i s personaliziranim odnosom, iskrenom ljubaznošću, cjelovitom ponudom i stručnošću planiraju ubrzo postati jedan od vodećih Škoda trgovaca u BiH.

Suvremena oprema i ljubazno osoblje

Tvrtka je osnovana 2000. godine i bavi se prodajom i servisiranjem vozila, te prodajom auto dijelova u objektu na glavnoj prometnici prema Mostaru, Tvrtka raspolaže sa suvremenom servisnom radionicom za održavanje i popravak motornih vozila, koja je opremljena najsuvremenijom dijagnostičkom opremom kao i specijalnim alatima. Apolo Škoda tim sastavljen je od stručnih i educiranih djelatnika koji su uvijek spremni pomoći i odgovoriti na sve zahtjeve stranke svejedno radi li se o odabiru novog ili rabljenog automobila, o servisiranju ili popravci automobila.