Aplikacija “Moja patrola” najpopularnija u BiH

Za samo nekoliko dana otkako je aplikacija “Moja patrola” dostupna vozačima u Bosni i Hercegovini, preuzeta je više od 20.000 puta, te je tako zauzela poziciju najpopularnije aplikacije u BiH.

Svim vozačima je dostupna besplatna mobilna aplikacija koja u svakom trenutku zna gdje su postavljeni radari, kamere i policijske patrole.

Aplikacija je aktivna u zemljama regije, a “skinulo” ju je više od 300.000 korisnika, koji su prijavili preko milijun akcija.

Jako sam zadovoljan aplikacijom. Iskreno nisam vjerovao da je točna i da će mi pomoći. S obzirom na to da moj posao podrazumijeva da sam svakodnevno “na kotačima” mogu slobodno reći da sam sada manje pod stresom i da mi je posao olakšan. Naravno napominjem da se trudim pridržavati pravila i uvjeta na putu, što poručujem svim sudionicima u prometu, izjavio je Gordan Petković, jedan od korisnika aplikacije.

Princip rada aplikacije “Moja patrola” je jednostavan – onaj tko primijeti policiju jednim klikom prijavi lokaciju gdje se nalazi, a korisnici dobiju obavijest o policijskim patrolama koje su prijavili drugi korisnici, tako da svaki korisnik u svakom trenutku može potvrditi ili negirati lokaciju patrole.

Složeni algoritam proračunava pouzdanost svake objave, tako da su podaci koji se prikazuju maksimalno precizni.

(Fena)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.