Antonija Čerkez: Osjećala sam se kao da predstavljam Hercegovinu na Eurosongu

Širokobriježanka Antonija Čerkez prošla je izravno u peti krug srbijanskog glazbenog showa Zvezde Granda, a odabirom prve pjesme s kojom se predstavila u emisiji u subotu, sve je iznenadila.

Naime, Antonija je najprije otpjevala pjesmu Mate Bulića “Moja Hercegovina”.

Kad smo odlučili da ću pjevati ovu pjesmu prva rečenica koju sam rekla svom Bosketu je: “Joooj osjećam se kao da predstavljam svoju Hercegovinu na Eurosongu!” E sad ne možete ni zamisliti koje su emocije prolazile prije nastupa, a pogotovo tokom njega, kroz svaku žilicu što postoji u meni. Nemoguće je to, napisala je pjevačica na svom Instagramu uz isječak iz nastupa.

Znam da dosta vas ne zna koliko ova pjesma znači mom narodu i meni, ali vjerujem kad bi se samo malo unijeli u tekst pjesme sve bi vam bilo jasno. Hvala mojim Hercegovcima što su uz mene i što smo kao jedno sinoć bili, i što ćemo biti kad god se čuje ova pjesma, gdje god se nalazili i na kojoj god strani svijeta. Ja dok sam gledala nastup plakala sam od sreće neke isto dijete, znam. Neizbježno je to kad u nešto ideš svim srcem. Posebno hvala i svima onima koji nisu povezani sa Hercegovinom, a osjetili su emocije i iskreno ste me podržali. Ima vas puno i koliko god sam iznenađena toliko sam vjerovala da ćete shvatiti poruku, dodala je.

Dio “tvoje prezime”, sklopljene oči i moj prst ka gore, znači da je ovo za tebe dedo, zaključila je Antonija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonija Čerkez (@antoniettecerkez)

Zvezde Granda: Antonija Čerkez prošla dalje, Zlatko Tole ispao

(www.jabuka.tv)