Zvezde Granda: Antonija Čerkez prošla dalje, Zlatko Tole ispao

Širokobriježanka Antonija Čerkez prošla je izravno u peti krug srbijanskog glazbenog showa Zvezde Granda dok je njezin sugrađanin Zlatko Tole ispao u baražu.

Antonija Čerkez pjevala je u duelu s Mateom Matković iz Đakova, a obje pjevačice su dobile po maksimalnih šest glasova od žirija.

Producent emisije Saša Popović odlučio je da obje natjecateljice izravno prođu bez preglasavanja žirija.

Antonija je iznenadila odabirom prve pjesme – usred Beograda izvela je pjesmu Mate Bulića ‘‘Moja Hercegovina”. Njezin drugi izbor bio je hit Olivera Dragojevića ”Što učinila si ti”.

Njezina protivnica Matea pjevala je ”Ti da bu di bu da” od Colonije te ”Dalmatinski splet pjesama”. Članovi žirija obasipali su komplimentima obje natjecatelji.

Antoniji je mentor Dragan Stojković Bosanac, a Matei Ana Bekuta.

Nastup Antonije Čerkez počinje na 1:48:46 dok je Zlatko Tole na rasporedu odmah nakon nje.

Samo u Beogradu može da se čuje ”Moja Hercegovina” i ”Ko ne piva Dalmatinac nije”, i da žiri daje po šest glasova, rekao je Popović.

Marija Šerifović je smatrala da su obje zaslužile proći izravno dalje, što je podržala i Ceca, ali i publika velikim aplauzom.

Sudac je ipak odlučio da se neće glasovati, bez mnogo razmišljanja presudio je Saša koji je rekao koliko su ih oraspoložile.

Zlatko Tole izveo je pjesme Zlatka Čolića ”Pjesmo moja” i Toše Proeskog ”Srećo, ne krivi me”.

Tole i njegova protukandidatkinja Ivana Dulić iz Subotice dobili su po šest glasova žirija te je slijedilo preglasavanje. U preglasavanju je ponovno bilo izjednačeno (3:3), no presudio je producent Saša Popović koji je dalje poslao Ivanu.

Tole je morao u baraž u kojem nije imao sreće te se oprostio od natjecanja u četvrtom krugu.

(www.jabuka.tv)