Antoniette održala koncert za pamćenje u Širokom Brijegu

Antonija Antoniette Čerkez održala je veliki humanitarni koncert u svom rodnom Širokom Brijegu.

Dvorana Pecara bila je ispunjena emocijama i dobrim ljudima koji su u jedan glas pjevali s Antonijom, te još jednom dokazali da Hercegovci imaju veliko srce.

Potrudila se i da svojim sugrađanima dovede goste iznenađenja, pa su tako na pozornicu stigli Tiho Orlić, Mirza Pandur i Dragan Stojković Bosanac, njen mentor u Zvezdama Granda.

Ova Širokobriježanka u svakom razgovoru ističe povezanost koju osjeća sa svojim rodnim krajem, a koncertom je željela, ne samo svima onima koji ju podržavaju pružiti večer za pamćenje, nego ujedno pomoći najranjivijoj skupini našeg društva.

Stoga, podsjetimo kako će sav prihod od koncerta biti doniran domu “Marija Naša Nada”, ustanovi koja pruža skrb djeci s teškoćama u razvoju iz cijele Hercegovine, kao način zahvale za podršku koju joj pruža njena zajednica.

Podsjetimo, Antonija je stigla do finala Zvezda Granda, najpopularnijeg glazbenog natjecanja u regiji, gdje se našla među šest najboljih natjecatelja, što je veliki uspjeh.

Svojim nastupom u narodnoj nošnji dokazala je kako je ponosna na svoje korijene, a na radost svih Hercegovaca izvela je pjesmu “Igraj Mare prašina se diže”.

Antonija Čerkez u narodnoj nošnji priredila spektakl za pamćenje

(www.jabuka.tv)