Ante Miše više nije trener Zrinjskog, vraća se legendarni Baka

HŠK Zrinjski službeno je potvrdio sporazumni raskid suradnje sa šefom stručnog stožera Antom Mišom.

Nakon drugog poraza u prvenstvu te iscrpne analize svih rezultata i igara momčadi u prvih devet utakmica nove sezone, donesena je zajedničku odluka da je sporazumni raskid suradnje u ovom trenutku najbolje rješenje za Klub.

HŠK Zrinjski želi se najiskrenije zahvaliti Anti Miši na profesionalnom odnosu u protekla dva mjeseca, kao i odluci da interes Kluba i momčadi stavi ispred osobnog.

Uvažavajući činjenicu da nas nova utakmica čeka već u četvrtak, ali i da se radi o stručnjaku koji u ovom trenutku najbolje poznaje momčad, HŠK Zrinjski želi odmah potvrditi da će momčad u nastavku sezone opet voditi Blaž Slišković, koji je spremno prihvatio ponudu da se treći put vrati na klupu šesterostrukog prvaka BiH.

(www.jabuka.tv)
13 komentara

  • Kakva smijurija od kluba i lige opcenito. Cetiri kola prosla, tri trenera bivsa jos i Husrefa zele otjerat. Misu smijene dva dana prije uzvrata.. Pa nece ni Baka valjat cim 2-3 izgubi, a sta je i napustao klupu da bi se vratio brze nego je otisao, tu se ne zna ko je lud

  • Uvjek isti treneri kruže. Sarajevo vraća često musemića. Željo odovića. Zrinjski baku . A mi poslje pavića opet ištuk.

    • Kakav Ištuk za čvjeka je penzija.Kod nas će stručnjaci Ćorić i Ivanković em što su klasni stučnjaci bit će i najprihvatljiviji za plaćanje jer novo rukovodstvo nema para za trenera.Zato i nemamo trenera već humor,jad i bijedu.Ni jedan od njih nije znao udariti loptu kako treba a sad trenira ekipu i napravi dogovor sa ČElikom za šeticu jer je bitna plaća i mazanje očiju šačici naivni navijača.

    • koja si ti glupa ovnina baš bi te volio vidit.Da Široki radi ko Zrinjski bar bi gledali ponošljiv nogomet.Ovo što se radi u Širokom kao da igraju samo Hrv nacija je zaostalo,primitivno,provakativno i na kraju jadno i tipično seljčki zaostalo.

  • Nisam stručnjak ali ako je oni trener što ga zovu “nikezić” normalan ( pod tim mislim da sveko 15 sekundi psuje jednom mladom igraču mater) onda je sve OK, ali mislim da čovik treba hitno psihijatriski tretman.

  • Nema Zrinjski lovu za kamp, iako mu je dan na upravljanjew stadion bivšeg Redarstvenika. A na njemu se mistre zmije i gušterice.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.