Ante Čačić više nije izbornik Hrvatske

Kako pišu Sportske novosti, dva sata nakon šokantnih 1:1 s Finskom, već kad se približavao jedan sat u noći, HNS je izbornika definitivno prekrižio, a potom krenuo u potragu za novim čovjekom.

Kako piše Index.hr kao njegov nasljednik spominjao se Zlatko Dalić, u Savezu su razmišljali i o Matjažu Keku, treneru Rijeke, no on je nedostupan. Nije poznato tko će Vatrene’ voditi u posljednjoj utakmici kvalifikacija.

Današnji trening na Rujevici od 11 sati trebali bi voditi Josip Šimunić i Ante Miše, dosadašnji Čačićevi pomoćnici.

(www.jabuka.tv)


15 komentara

 • pa kako ne vidite – NIJE PROBLEM U ČAČIĆU !!! PROBLEM JE U NAKARADNO MAFIJA-SKLOPU ŠUKER – MAMIĆ – GLLAAAAVNI PROBLEM LOŠE IGRE HRV.REPR. JE H N S — samo kompletna promjena vodstva HNSa — dok su god u vrhu HNSa mafijaši poput Mamića i Šuker – nema dobre igre hrv.repke u to budite sigurni . no nek naivni misle eto da je do igrača i do trenera

  • Ma ne seri klipane. Ne pravi se pametan kad nisi (glup si!). Još samo objasni zašto su slabo igrali Vrsaljko, Rakitić, Brozović,Kramarić, Perišić…. Objasni kako su ih to na lošu igru nagovorili Mamić, Šuker i kompanija.

  • @ ZA naivne: Tebi bi pasao Stipe Mesić za izbornika? Ili Ivo Josipović, Pupavac, Zoran Pusić (a da Vesna bude fizioterapeut)… I da u navali i obrani zaigraju splitski orjunaši
   kao crtač svastike Ostoja Ranković i onaj krnjavu Bauk, je li tako?)

 • Najbolje staviti tajkuna nekoga a ima takvih koliko želite koji će naivnima pričati parole o domoljubju a sve pokrasti ha ha.

 • He veliki patrioti Pupovac vam je član domoljubne koalicije isto kao što vam je bio Vojko Stanimirović u vrijeme Najvećega Lika i Patriota Sanadera ha ha jeste licemjerni i obojani svim bojama i mastima. Prodali bi vi svu hr kada bi imali koristi za svoj stomak i svoju guzu..

 • Najbolji izbornik bi bio biskup Vlado Košić sa pivskim trbuhom i vrlo licemjernim stavovima. Osim toga pišu razni portali da je biskup košić jako bogat i da ima oko 8 tisuća kvadrata svoje zemlje. Pa neka proda 7980 kvadrata i da novac sirotinji kada se prestavlja kao hr patriot i desničar.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.