Angelina ne odustaje, ovo je nova zapreka za Brada kada su u pitanju njihova djeca

Angelina Jolie i Brad Pitt uspjeli su finalizirati razvod, ali borba oko skrbništva nad djecom još nije završena i dobila je novi nastavak, pišu američki mediji.

Par je bio na korak do dogovora oko skrbništva, a sada je Angelina odustala od toga da jednako dijele skrb o djeci i želi primarno starateljstvo nad djecom.

U trenutku kad su predali papire za razvod Brad je imao problema s alkoholom i svađa s njihovim sinom Maddoxom, na kojeg je navodno i fizički nasrnuo bila je kap koja je prelila čašu u odnosu ovog hollywoodskog para.

Brad se od tada promijenio i sud nema nikakve dokaze koji mogu pokazati da je Brad nepouzdan otac sklon alkoholu i drogama i zato mediji ističu kako će Angelina teško tu tvrdnju dokazati na sudu i predviđaju kako joj neće uspjeti da dobije primarno starateljstvo, prenosi Večernji.hr.

Sudu nisu dostavljeni nikakvi dokazi koju upućuju da je Brad nepodoban roditelj, niti postoje dokazi da je zlostavljao ili tukao djecu i sudac će u ovom slučaju sigurno dodijeliti zajedničko skrbništvo nad  djecom, tvrde stručnjaci.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.