11 stvari koje žene žele da muškarci znaju

Iz nekih samo njima poznatih razloga, kad je o ljubavnim odnosima riječ, muškarci često doživljavaju žene kao neka mistična, potpuno neshvatljiva bića.

No, stvari su u principu veoma jednostavne. Osim toga da se prema njima ne ponašate kao kreteni (što je osnovno pravilo), ovo su stvari koje žene žele da muškarci znaju o njima, prema portalu YourTango.

1. Ne postoji “frend zona”, jednostavno joj se ne sviđaš

Zašto je tipovima toliko teško shvatiti da postoje muško-ženska prijateljstva i da je to najnormalnija stvar? Ne, “frend zona” nije nešto iz čega se može ući ili izaći, jednostavno samo želi da budete prijatelji i budi sretan zbog toga.

2. Ako moraš ženi objašnjavati da si dobar tip, vjerojatno nisi dobar tip

Vidi i sama kakav si tip.

3. Ne, ne uzbuđuju ih fotografije penisa koje nisu tražile

Prestanite ženama slati random fotografije svojih spolovila – to nije ok.

4. Kad se cura prvi put nalazi na dejtu s tipom kojeg ne poznaje, sigurno se brine i o svojoj sigurnosti

Drugim riječima, nemojte inzistirati da je vozite kući ako je to prvi put odbila i nemojte tražiti od nje ništa zbog čega bi se mogla zabrinuti za svoju sigurnost.

5. Fore o silovanju i loše fore o ženama općenito nisu smiješne

Samo ispadate idioti.

6. Feminizam nije usmjeren na mržnju prema muškarcima, ni na muškarce uopće

Feminizam se zalaže za jednakost spolova. Svih spolova. Prestanite okretati priču na nekakvu mržnju prema muškarcima – ne, feministice ne mrze muškarce.


7. Žene se ne odijevaju zbog muškaraca, odijevaju se zbog sebe

Žene ne biraju odjeću da bi se svidjele muškarcima. Biraju je zato jer se sviđa njima. I zato – ne, nije ona ništa tražila jer je odjenula suknju.

8. Nisu mišići sve i ne sviđaju se svim ženama mišićavi muškarci

To što imate six pack ne znači da će vas sve žene automatski željeti.

9. Ako okoliša s odgovorom i davanjem do znanja da nije zainteresirana, to vjerojatno radi zato što se brine kako ćete vi reagirati

Skoro svaka žena je bar jednom u životu doživjela ispad ljubomornog ili bijesnog muškarca nakon što ga je odbila. Vjerujte, nije ugodno.

10. Prestanite žene nazivati sponzorušama ili pretpostavljati da se žele udati, imati djecu, biti kućanice…

Žene nisu neka mitska bića koja se mogu generalizirati ili svrstati u jednu skupinu. Ne možete znati što neka osoba želi ili ne želi dok je ne upoznate, piše Index.hr.

11. Žene su slične muškarcima

Svi smo mi ljudska bića, imamo osjećaje, različite interese i slične stvari nam se događaju kroz život. Prestanite se ponašati kao da su žene po nečemu drugačije od vas samo zato što su – žene.

(www.jabuka.tv) 

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.