Angelina Jolie otkrila kako je zbog obiteljske situacije morala žrtvovati karijeru

Iako je svjetsku slavu stekla kao glumica, zrelije godine posvetila je režiranju, no već godinama ne stvara vlastite filmove zbog mučnog procesa koji još uvijek traje.

Holivudska diva Angelina Jolie iskreno je progovorila zašto se u posljednje vrijeme drži isključivo glume. U intervjuu za Entertainment Weekly, povodom nadolazećeg trilera “Those Who Wish Me Dead”, filmska zvijezda dotaknula se razloga zašto već nekoliko godina ne režira filmove, a posljednji kojeg je proizvela je ratna drama “Prvo su mi ubili oca” (First They Killed My Father) iz 2017, prenosi Gloria.

Volim režirati, ali došlo je do promjene u mojoj obiteljskoj situaciji zbog koje mi jednostavno nije moguće režirati nekoliko godina, kazala je 45-godišnja Jolie koja još uvijek prolazi kroz zahtjevan razvod od Brada Pitta. Zahtjeva za službenim razlazom podnijela je još 2016.

Trebali su mi kraći poslovi kako bih što više bila kod kuće, tako da sam se vratila glumi. To je cijela istina,  kazala je Angelina.

Prejaki majčinski osjećaji

Ova uloga bila joj je izazovna iz jednog aspekta, a to je majčinski instinkt koji je morala susprezati, kako bi prikazala ženu koja “nije majčinske prirode, uloga Hannah koju je Jolie utjelovila u nadolazećem filmu.

Ponekad me je redatelj Taylor Sheridan ispravljao, zato što je moje ponašanje prema djetetu bilo drugačije od Hanninog ponašanja prema nekom djetetu. Trebalo mi je neko vrijeme da se ponašam loše (prema tinejdžerskom glumcu Finnu Littleu), ali uspjela sam, kazala je glumica uz smijeh.

Jolie i Brad Pitt još uvijek nisu završili proces razvoda, u brak su stupili 2014. nakon devet godina veze u kojoj su zajednički podizali šestero djece: 12-godišnje blizance Knox i Vivienne, Shiloh (14) Zahara (16), Pax (17) i Maddox (19).

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.