Andy Milas treba vašu pomoć: Uljepšajmo mu 14. rođendan

Andi Milas teško je oboljeli četrnaestogodišnji dječak iz Mostara, koji zbog oboljenja nije u mogućnosti hodati, govoriti, normalno živjeti i raditi sve ono što rade njegovi vršnjaci.

Problemi malenoga Andija počeli su sa šest mjeseci, otkad boluje od nekoliko teških bolesti: najtežega oblika epilepsije, SY West sindroma, SY Williams sindroma te stenoze srčane arterije, celijakije i drugih bolesti.

Važno je napomenuti kako Andy u subotu 13. lipnja na blagdan sv. Antuna Padovanskoga navršava 14. godina. 

Mjesečno je dječaku potrebno 1500 KM samo za lijekove, što nezaposlena majka od njegove invalidnine ne može pokriti pa se oslanja na pomoć dobrih ljudi. Njegova majka Sanja ga njeguje i bori se za njegov život, a potrebna mu je 24-satna njega.

Obitelji dodatne poteškoće stvara to što je Sanjin otac postao invalid i nedavno je amplutirao nogu, pa Andijeva majka Sanja u izrazito teškoj situaciji.

Sanja mora brinuti i o svom starom ocu koji je nedavo postao invalid

Andi je sada stabilno, ali i dalje mu je potrebna vaša pomoć.

Za one koji žele pomoći izravnim putem, mogu se obratiti majci Sanji na broj 063/443-585.

Tu je i Facebook stranica “Pomozimo malom Andiju”, a njemu njegovoj majci Sanji možete pomoći uplatom na žiro račun 1402010018351995 otvoren u Sperbank BH d.d.

Za uplate iz inozemstva:

  • SWIFT VBSABA 22,
    IBAN BA 39 1402010018351995,
    s naznakom “Za malog Andija”

Vjerujemo kako će dobri ljudi iz Hercegovine još jednom pokazati svoje veliko srce.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • Ova zena svako malo trazi putem medija pomoc. Nije mi jasno zasto joj se konacno ne odobri status njegovateljice i daju odredjena financijska sredstva svaki mjesec! Ovo moljakanje preko medija nije vise rjesenje. Zao mi je zene a pogotovo malenog, ali ovako se ne bi vise trebao rjesavati njihov problem.

  • To je naša država .Jadno djete i majka halo Čovicu i svi ostali IZ VLADE NEMOJ TE VIŠE GRABITI ZA SVOJU FAMILIJU. GRIJEH VAM JE DAJTE I DRUGIMA.

  • Alo državo probudi se Čovicu i drugi iz vlade zašto žena nemože imati status invaliditeta . Bože probudi vam srce okovano vašom grabežljivosti.Hvala srce mi puca po šavovima.Bože pomozi vam

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.