Andrija Milošević: Dođite vidjeti kako je kad majka sinu traži ženu

”Dragi moji Hercegovci, posebno tko se nije oženio ni udao još. Dolazim s jednom komedijom ”Idem putem pa zagrlim drvo”. Da vidite kako je kad majka traži sinu ženu. Bit će fino, a možda se netko i uda ili oženi”, kazao je Andrija Milošević u video najavi predstave s kojom stiže u srijedu, 25. kolovoza od 20:30 sati u Herceg etno selu Međugorje.

U slučaju kiše, predstava će umjesto u amfiteatru, biti izvedena u dvorani Herceg etno sela.

Organizatori su priopćili kako je u prodaji posljednji kontingent od 200 ulaznica, koje se mogu kupiti na blagajni Herceg etno sela, info pultu Mepas Malla i online preko kupikartu.ba gdje su cijene niže 15 % za plaćanje Visa karticom.

Zvijezda serije ”Andrija i Anđelka” Andrija Milošević u Međugorje stiže nakon izvedbe ove predstave u Banja Luci.

Monodrama ove glumačke zvijezde odmah je po izvođenju postala hit, a tome svjedoče rasprodane dvorane diljem regije.

Tekst za predstavu napisao je Miodrag Karadžić, koji je do sada stvorio mnogo uspješnih komedija i likova u njima, a režirala ju je Jana Maričić.

“Idem putem za zagrlim drvo” priča je o sinu jedincu koji u 40. godini traži idealnu ženu za brak, a u njegova mama mu u tome pomaže i vodi glavnu riječ. Ona ga ipak bolje poznaje od njega samog, a i zna što bi mu kao njenom sinu bilo najbolje.

Njegovo je srce slomljeno zbog prve ljubavi, a mama pokušava zaliječiti bol raznim kandidatkinjama, te tako naš junak prolazi kroz iskustva o kojima nije ni sanjao… Ne propustite priliku dobro se nasmijati!

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.