Andrija Jarak se prisjetio važnog trenutka u karijeri: Umro sam od straha

Reporter Andrija Jarak nedavno je svoju dugogodišnju karijeru odlučio nastaviti na RTL televiziji, a sada je pred njihovim kamerama otkrio i manje poznate detalje o njemu.

Na pitanje postoji li neki teren koji bi istaknuo kazao je da je svaki specifičan na svoj način, no da bi izdvojio kornatsku tragediju, potragu za Antonijom Bilić, obljetnica Vukovara, Knina, itd.

Bilo je puno terena, haški sud, prosvjedi u Sarajevu, nemoguće ih je nabrojati, ali svaki je specifičan na svoj način, kazao je Jarak.

Andrija se prisjetio i svog prvog terena kojeg još uvijek prilično živo pamti.

Sjećam se, bio je požar na Korčuli 1996. godine, umro sam od straha, imao sam tremu i mislim da sam izgubio tri kilograma od preznojavanja prije livea, kazao je.

Andrija je iskreno odgovorio i na pitanje je li teško suspregnuti emocije prilikom javljanja uživo kad je neki teški događaj u pitanju.

Apsolutno je teško jer nisi robot nego si živo biće i kad pratiš neku temu dugo onda tu temu jako proživljavaš unutra i na tebi je samo da to sakriješ, objasnio je.

Otkrio je i da mu je najduži teren u karijeri bio onaj kad je radio potragu za Antonijom Bilić jer je tada bio na terenu mjesec dana.

Na pitanje kako izgleda njegov radni dan, odgovorio je: Izgleda na način da sam na telefonu cijelo vrijeme, čekam da se nešto dogodi, da me nazovu pa da znam gdje ću otići. Tako je izgledalo do sada, a od sad će izgledati malo drugačije, kazao je Jarak čiji novi projekt na RTL-u nestrpljivo iščekuju brojni obožavatelji.

Inače, svoju karijeru započeo je 1994. godine, a iza njega je danas 28 godina iznimne karijere, nebrojeno prijeđenih kilometara, terena i javljanja uživo, a kako mediji vole često opisivati ovo legendarno lice, Jarak je i sinonim za objektivno, vjerodostojno i stručno izvještavanje, ali i profesionalnost bez obzira na težinu teme i situacije o kojoj govori.

Jarak se prvi put javio u RTL-ov program i otkrio na kakvoj će emisiji raditi

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.