Amerika slavi Hrvata koji se bacio na suprugu da joj spasi život

Mike Ljubić, 41-godišnji Amerikanac hrvatskog podrijetla s prebivalištem u San Pedru, teško je ranjen u masakru u Las Vegasu, prenosi Jutarnji.hr.

Ljubića, mehaničara na dizalici inače zaposlenog u luci u Los Angelesu, metak pomahnitalog ubojice Stephena Paddocka pogodio je u leđa dok je tijelom pokušavao zaštititi suprugu Michelle.

Ranjeni američki Hrvat već u ponedjeljak bio je na dvije operacije. Trenutačno se nalazi u induciranoj komi, ali liječnici se nadaju kako će se oporaviti.

Ljubić i supruga Michelle na festivalu su bili s još nekoliko lučkih radnika, a njihov kolega John Iacono američkim medijima opisao je horor kojemu su svjedočili na koncertu.

– Isprva smo mislili da se radi o vatrometu, a onda je prijatelj shvatio da je zapravo riječ o rafalu… Dobio je metak u ruku, a drugi kolega ranjen je u nogu… Svi smo se bacili na pod. Kad je pucnjava prestala, ustali smo i počeli bježati, ali Michelle je vidjela da je Mike ostao ležati na podu. Bio je pogođen. Podignula ga je i potrčala, ali onda je manijak opet počeo pucati. Skrivali smo se ispod automobila dok nas slučajni motociklist nije pokupio i odvezao na sigurno  – ispričao je Iacono.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.