Amel Ćurić pobjednik “X Factor Adrije”

Na svojoj Facebook stranici Amel je nakon pobjede napisao: “Snovi su se ostvarili! Hvala svima za nesebičnu podršku koju ste pružili! Najbolji ste!”.

Pjevač iz BiH Amel Ćurić pobjednik je ovogodišnjeg “X Factor Adrije” nakon što je u finalu pobijedio predstavnika Makedonije Bobija Mojsovskog.

Pjesma “Da te Bogdo ne volim” Bijelog dugmeta bila je pravi izbor za Amela Ćurića koji je svoj put u X Factoru počeo i završio s tom pjesmom. Završetak njegovog nastupa publika je ispratila burnim aplauzom i ovacijama.

Nakon što je Amelu uručena nagrada – ček Komercijalne banke Srbije u iznosu od 20.000 eura, on se zahvalio svima koji su glasovali za njega i rekao kako ne može vjerovati da je dva puta pobijedio na ovakvom takmičenju,

– Želim još nešto reći. Nitko izgleda ovdje ne zna da Bobi ima bronhitis i da je večeras jedva pjevao. Tko zna što bi bilo da nije tako, dodao je Amel.

Na svojoj Facebook stranici Amel je nakon pobjede napisao: “Snovi su se ostvarili! Hvala svima za nesebičnu podršku koju ste pružili! Najbolji ste!”. Ovaj post do sada ima više od 6 tisuća lajkova, a u brojnim komentarima, samo se vide velike pohvale za njegov nastup i uspjeh.

Magdalena Bogić, finalistica X Factora koja dolazi iz Jajca na Facebooku je napisala: “Amel Ćurić zasluženoo.. Sretna sam što ga uopće poznajem, čovjeka koji me je čuvao i nasmijavao tijekom cijelog showa”; napisala je Magdalena.

Do finala popularnog showa stigli su bendovi Tončija Huljića – Highway Trio i 9 Control, Iva Ćurić i Magdalena Bogić čiji je mentor bio Željko Joksimović, te Massimov Amel Ćurić i Aleksandrin Bobi Mojsovski.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

Komentiraj: