Ambasador Austrije u posjeti Violeti u Grudama

Violetu je danas posjetio i austrijski ambasador, Njegova Ekselencija Martin Paamer. Gospodin Paamer je uz gospodina Petra Ćorluku, predsjednika Uprave Violete obišao novu tvornicu, upoznao se s načinom proizvodnje i testiranja dječjih pelena, tekućih deterdženata i omekšivača.

Tom se prilikom i sam uvjerio u vrhunski standard njihovog poslovanja i proizvodnje, a jedna od tema razgovora bila je i suradnja austrijskog Spara s Violetom.

Austrijski Spar i Violeta postigli dogovor kojim će na policama Spara početkom travnja biti plasirani Violetini proizvodi, čime je Violeta postala prvi brand s ovih područja u neprehrambenoj kategoriji na austrijskom tržištu.

Nakon svega g Paamer je istaknuo kako je izuzetno pozitivno iznenađen svime što je vidio u tvornici, smatra da je to veliki doprinos bosanskohercegovačkom društvu, te kako je sad najbitnije stvoriti pozitivnu sliku o Bosni i Hercegovini općenito, o proizvodima koji se u njoj proizvode te je nadodao da će to biti prioritetna zadaća njegovog mandata.

Violeta je na tržištu Europske Unije prisutna već duži niz godina, u Hrvatskoj imaju i proizvodnju, dok je u Sloveniji distribucija, međutim na Sloveniju i suradnju sa Intersparom koji je prepoznao njihovu kvalitetu su izuzetno ponosni, jer im je to otvorilo vrata za suradnju s austrijskim Sparom.

Kako je istaknuo g. Ćorluka, to je velik izazov ali i obaveza jer je konkurencija velika, potrošači su zahtjevniji, ali smatra kako su sve kriterije zadovoljili kako na Bh tržištu gdje imaju najveće udjele tako i na Europskom tržištu gdje se još probijaju. Međutim nadaju se dobrim rezultatima. U planu je i intenzivno širenje na ostale zemlje regije.

(www.jabuka.tv)
1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.