Aluminij najbrže rastuća tvrtka u Adria regiji

Aluminij Industrija našla se na vrhu ljestvice najbrže rastućih kompanija Adria regije na online platformi Poslovnih novina.

Ova titula odražava izvanredan rast prihoda u posljednje tri godine i svjedočanstvo je marljivog upravljanja kompanijom i nepokolebljive predanosti njezinog tima. Sa stalnim rastom prihoda, Aluminij Industrija ne samo da predvodi tržište već i kontinuirano podiže standarde industrije, isporučujući kvalitetne proizvode i usluge s niskim udjelom ugljičnog otiska koji nadmašuju očekivanja kupaca. Time se naglašava posvećenost Aluminija vrhunskoj kvaliteti i naprednom razmišljanju u svojoj proizvodnji, priopćeno je iz Aluminij Industrije.

Naveli su da ovo postignuće nije samo prekretnica već i polazišna točka za daljnji rast i razvoj Aluminija.

Naša vizija je biti vodeća kompanija ne samo u rastu prihoda već i u održivosti i inovacijama. Dok nastavljamo s globalnim širenjem, naš fokus ostaje na stvaranju održivih rješenja i izgradnji dugoročnih odnosa s našim kupcima i zajednicom.

Ovo priznanje potiče našu predanost postavljanju novih standarda u industriji i pozitivnom doprinosu gospodarstvu Bosne i Hercegovine, podržavajući njen put prema integraciji ka Europskoj uniji, izjavio je izvršni direktor Aluminij Industrije Amir Gross Kabiri.

Opremljena najmodernijom opremom i strateški smještena uz dobro razvijenu mrežu cesta, željeznica i morskih luka, Aluminij Industrija ističe se kao vodeći europski proizvođač aluminija s proizvodnim kapacitetom od 250,000 MT, te poslovanjem na tržištima Europe, Bliskog Istoka i Azije. Aluminij Industrija, članica M.T. Abraham Grupe, globalni je lider u aluminijskoj industriji, fokusirana na proizvodnju s niskom razinom ugljičnog otiska i jačanje svoje pozicije na čelu globalnih tržišnih trendova i inovacija, navodi se u priopćenju.

Kabiri: Hercegovina ima nevjerojatne ljude

(www.jabuka.tv)

4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.