Aluminij dobio novog direktora: Pandžu zamijenio Ante Rezić

Aluminij d.d. Mostar, nekad hercegovački gigant, a danas kompaniju u nezavidnom položaju ima novog čelnog čovjeka. Dužnosti direktora razriješen je Dražen Pandža, a za vršioca dužnosti na razdoblje od tri mjeseca imenovan je Ante Rezić.

Kako su javili iz Aluminija, na sjednici Nadzornog odbora društva Aluminij d.d. Mostar održanoj 11. veljače 2020. godine, dužnosti je razriješen dosadašnji direktor (jedini član uprave) Dražen Pandža, a na istoj sjednici za vršitelja dužnosti direktora (jedinog člana uprave) Društva imenovan je Ante Rezić iz Mostara.

Dodaju kako je Rezić, rođen 1956. godine u Mostaru, nakon osnovne i srednje škole, 1975. godine odlazi na studij elektrotehnike u Zagrebu, gdje je i diplomirao 1979. godine, a doktorirao 1995. godine. Novi direktor je od 1979. godine do 1996. godine radi u Elektrotehničkom institutu u Zagrebu, gdje se bavi znanstveno istraživačkim radom. Godine 1996. godine dolazi u Aluminij d.d. Mostar gdje je i sada. Također, od 1996. godine je vanjski suradnik na sadašnjem Fakultetu strojarstva, računarstva i elektrotehnike, prenosi Klix.ba.

Kažu i kako je Ante Rezić, radnik je s bogatim iskustvom u Aluminiju d.d. Mostar i to na funkcijama od glavnog tehnologa za elektro-uređaje, predstavnika Uprave za sistene upravljanja do direktora Sektora energetike, informatike i sustava upravljanja, sa kojeg mjesta je imenovan na dužnost vršitelja dužnosti direktora Aluminija d.d. Mostar i to na razdoblje od tri mjeseca.

(www.jabuka.tv)


18 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.