Alen Halilović se vraća u Hrvatsku – i to u Hajduk? – Jabuka.tv

Alen Halilović se vraća u Hrvatsku – i to u Hajduk?

Ono što se šuškalo posljednjih tjedana sada je izašlo u javnost. Alen Halilović, bivši hrvatski reprezentativac, dijete Dinama kojeg je kupila velika Barcelona, karijeru bi mogao nastaviti u Hajduku.

Ova vijest dolazi iz nekoliko izvora, a transfer nije blizu realizacije iako je vrlo moguć. Naime, Halilović je trenutno bez kluba, a formu uz privatnog trenera održava baš u Splitu.

Interes navodno postoji s obje strane, a za Hajduk je u ovom teškom trenutku za klupske financije zbog koronakrize najvažnije da Zagrepčanin rođen u Dubrovniku ne traži preveliku plaću.

Halilović nije bio neka ikona navijača Dinama pa njegov dolazak ne bi uzburkao navijačke strasti s obje strane. Ono što se mnogi navijači Bijelih trenutno pitaju može li ovaj 24-godišnjak napokon pronaći formu, piše Gol.hr.

Podsjetimo, Halilović je nakon Dinama otišao u Barcelonu koja ga je kasnije posudila Sportingu iz Gijona nakon čega je prodan u njemački HSV. Oni su posudili u Las Palmas gdje je imao vrlo dobru dionicu nakon koje ga je kupio Milan.

No talijanski gigant ga je posudio, prvo u belgijski Standard Liege, a potom u nizozemski Heerenveen. Nigdje Halilović nije pretjerano oduševio, ali nije ni bio katastrofalan. Prati ga stigma nekad velikog talenta, možda najvećeg u Hrvatskoj koji se nikad nije razvio kako su mnogi predviđali.

Jesu li Halilović i Hajduk dobitna kombinacija teško je reći, no mnoge zanima ovakav spoj. U narednim danima vidjet ćemo je li ova priča dobila i ozbiljan kraj.

(www.jabuka.tv)


9 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.