Aleksandra Radović 12.travnja u Mostaru

Aleksandra Radović, jedna od najpopularnijih pop pjevačica regije 12. travnja stiže u Mostar.

Jedina pop pjevačica koja je napunila beogradski Sava centar dvije večeri zaredom, svoj mostarski koncert održati će u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače.

„Nakon odličnog koncerta 2Cellos, održanog 23. prosinca prošle godine, nastavljamo sa organizacijom dobrih glazbenih događaja u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače u Mostaru.Drago nam je što će proljeće u Mostaru biti u znaku dobrih koncerata, od kojih je jedan i u našoj organizaciji-koncert Aleksandre Radović.Svojim brojnim fanovima u Hercegovini Aleksandra će izvesti neke od svojih najvećih hitova uz pratnju svog velikog benda.S obzirom na njezinu popularnost, ne sumnjamo kako će se i za ovaj concert, kao I za 2Cellos,  tražiti karta više.Točnije, već se traže, a više informacija o cijenama i početku prodaje, imati ćemo uskoro“, kazala je Mirela Bunoza Šarac iz agencije PRimera.

Uspješni nastupi i kvalitetne pjesme jedino su čime ova pjevačica pronalazi put do publike, a za onu u BIH je vežu jako lijepe uspomene.

„Toliko sam puta bila tu da se osjećam kao kod kuće. Izrazito volim publiku u Bosni i Hercegovini, jer znaju cijeniti pjevače koji se daju na sceni i znaju uživati u glazbi. Dolazeći svih ovih godina, stekla sam i mnogo  prijatelja, tako da uvijek spojim rad i druženje kada dolazim“, kazala je Aleksandra koja se raduje ponovnom dolasku u Mostar i novoj prilici da malo bolje upozna grad.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.