Akteri događanja na Pologu ’91. u emisiji ”Pod povećalom”

U utorak se u emisiji Naše TV ”Pod povećalom”, urednice i voditeljice Ivane Suton, razgovoralo o 25. obljetnici zaustavljanja tenkova JNA na Pologu.

Gosti emisije bili su Marin Topić, tadašnji dopredsjednik Izvršnog odbora općine Mostar, Zdenko Ćosić, aktualni predsjednik Vlade ŽZH, a u to vrijeme zastupnik u Vijeću općina Skupštine Republike Bosne i Hercegovine te Viktor Stojkić koji je u vrijeme događanja na Pologu obnašao dužnost načelnika Policijske stanice Mostar.

Akteri tadašnje trodnevne blokade ceste Široki Brijeg – Mostar ispričali su svoja iskustva i viđenja, ali i zanimljive situacije iz svibnja 1991. godine.

Cijelu emisiju pogledajte u nastavku:

(www.jabuka.tv)

6 komentara

  • pod hitno stavite figuru a to je zna se sta je yugo tenk da hrvatska mladez zna sta je se tu desilo i skole trebaju dake dovodit i da im pricaju o tome

  • Politicari se ne trude da narod ima nesto.
    Pogledajte snimak ove emisije tesko i govore i to je napor .
    Oni koji bi nesto htjeli ucinit i znaju ,nemogu doc na red ,imaju znanje i motivirani su narodu pomoc zaustave njihovo napredovanje i imenovanje.

  • Mislim da od 91 g.gledamo iste face napolitickoj sceni bila bi dobra rotacija novi kadrovi na polozaje da vidimo sta oni znaju malo se takmiciti u znanju disu vizije na boljitak

  • Javnu debatu organizirat ,mozda se nesto bolje i efikasnije pocme ,ali uzivo iz glave bez pisanja.
    Mladi i stari suceljavanje i razmjena znanja ,kako tko vidi stvarnost.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.